Diensten

Onze missie is simpel. We willen betere e-learning content zien in de wereld. Online trainingen die écht aansluiten bij de doelgroep, écht de aandacht weten vast te houden en uiteindelijk écht mensen laat groeien. Hiervoor bieden wij verschillende diensten aan om dit te bereiken. 

Tailor-made Online training

Full service e-learning ontwikkeling. Jij levert jouw vakkennis aan, wij ontwikkelen aan de hand hiervan een frisse en effectieve online training. Door samen met jou het leerdoel scherp te stellen én de leerbehoeften van de gebruikers te onderzoeken, bepalen we wat de beste vorm is. Hierbij kan je denken aan een micro-learning, een videotraining, een podcast of een membership. The sky is the limit. 

slice

UX research voor e-learning

slice ux research

Een online training op maat laten maken is kostbaar. Het zo vroeg mogelijk betrekken van de eindgebruikers is dan verstandig. Alleen zo weet je of de training écht zal aansluiten bij jouw medewerkers. 

Bij SLICE gebruiken wij verschillende onderzoekstechnieken om gebruikers te testen. Hierbij kan je denken aan veldstudies, 1-op-1 interviews en enquêtes. Deze data geeft inzicht in de leervoorkeuren en de beste inhoudelijke opzet van een online leeroplossing. 

Deze onderzoekmethodes gebruiken wij ook om bestaande online trainingen te analyseren om vervolgens te optimaliseren. 

gouden formule Workshop

Er wordt ons regelmatig gevraagd: “Wat is de gouden formule voor een online training?”

Hoewel er niet één gouden formule is die elke training tot een succes maakt, zijn er wel ingrediënten die een training naar een hoger niveau tillen. Tijdens deze workshop ontwikkelen we samen met jouw bedrijf de gouden formule die aansluit bij jouw bedrijf en jouw training. 

Na deze workshop weet je precies wat er nodig is om zelf een hoogwaardig en effectieve training te ontwikkelen voor jouw specifieke leerdoel en doelgroep. 

slice workshop