Over ons

‘Context is everything’. Een uitspraak die eigenlijk alles omvat waar SLICE Learning Experience Agency voor staat.  Kijk naar de gebruiker, en pas de online training hier op aan om het leerdoel te halen.

We kijken dus niet alleen naar wat jij als bedrijf wilt bereiken en wilt vertellen. SLICE kijkt ook op welke wijze je de content het beste aan jouw gebruikers aanbiedt. 

Doordat SLICE de gebruiker centraal stelt bouwen wij leerervaringen die impact hebben, succesvol zijn, waardoor de leerresultaten effectief behaald worden.

ONLINE TRAININGEN MET RESULTAAT​

SLICE. Opgericht in 2021 met de drive mensen te laten groeien. Simpelweg door bedrijven te ondersteunen in de ontwikkeling van top-notch online leerervaringen. Wij bouwen online trainingen die wél impact maken. 

DE GEBRUIKER CENTRAAL​

SLICE ontwikkelt online trainingen die de leerdoelstellingen van het bedrijf verbindt met de leerstijl van de gebruiker. Door te kijken wie de gebruiker écht is, maakt SLICE frisse, impactvolle trainingen die motiverend en inspirerend werken. Puur omdat ze precies aansluiten bij de leefwereld van de gebruiker. Door deze benadering, bereiken we samen de beste leerresultaten voor jouw bedrijf. 

UX, Learning Science en Storytelling

SLICE benadert online trainingen vanuit de user experience design (UX), learning science en storytelling. Door deze ingrediënten te combineren weten wij wat jouw medewerkers drijft, hoe we hun aandacht vast weten te houden en tot slot hoe we hen in beweging krijgen. Door deze ingrediënten samen te voegen, voegt SLICE net dat beetje extra toe waar anderen ophouden.

Learning experiences
that make your audience
hungry for more